in ,

Draško Stanivuković na tribini pred okupljenima: “Korumpirane političare proglasit ćemo izdajnicima”

Proglasit ćemo kriminal i korupciju nacionalnom izdajom naveo je Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na tribini PDP-a u Bosanskoj Gradišci govorio je okupljenima o skorim planovima te stranke u vezi sa predstojećim općim izborima u Bosni i Hercegovini.

– Proglasit ćemo kriminal i korupciju nacionalnom izdajom, a korumpirane političare izdajnicima. Nastavljamo našu bitku protiv privatne države izvan granica našeg grada. U narednim mjesecima planiramo posjetiti svaki grad i opštinu RS i osnažiti naše općinske i gradske političke organizacije te porazgovarati s građanima, jer je to jedini put prema promjenama u 2022. godini – kazao je Stanivuković.

Dodao je da je skup bio lijepa prilika da razmijene iskustva s članovima Gradskog odbora PDP-a Bosanska Gradiška te da svi zajedno što jače već iduće godine izađu na crtu onima koji su mislili da su nedodirljivi.

Nedim Sladić otkriva prognoze za ljeto: “Toplotni udari, požari, 70 dana vreline, čeka nas u 10 godina jedno od toplijih ljeta”

Sin osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića putuje u Hag, uputio je suludu poruku: “Ako se odluka bude zasnivala na pravu, mog oca će osloboditi”