in ,

Draško Stanivuković otkrio zašto nikada nije završio fakultet

Stanivuković sve otvoreno priznao…

Imam poštenu diplomu i ja je prikazujem na sajtu grada i to svi drugi treba da prikažu. Nakon što vidimo diplome, idemo u novu sistematizaciju rada, poručio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

On je naglasio da će, na bazi svih diploma, u Gradskoj upravi biti urađena nova sistematizacija i podjela radnih mjesta.

Podsjećamo, na sajtu grada posljednjeg dana prošle godine objavljen je spisak svih zaposlenih u gradskoj administraciji i preduzećima, kao i njihova stručna sprema.

“Ako sistematizaciju uradimo prije diploma, pa na bazi čega je onda radimo. Došlo je vrijeme da se prave diplome vrijednuju, a lažne diplome sankcionišu. Moj legitimitet je potvrđen mojim izborom.

Čak 53.000 ljudi je glasalo za mladog čovjeka sa diplomom Gimnazije. Fakultet još nisam završio. Nijedan dio svoje ličnosti ne krijem.

Bio sam odličan učenik, a prve dvije godne fakulteta sa 8,5 prosjekom, a onda sam ušao u koštac sa velikim problemom. Bio sam najmlađi poslanik u historiji RS, a sada i najmlađi gradonačelnik”, rekao je Stanivuković za Nova.rs.

Sjećate li se Pipi Duge Čarape? Pogledajte kako danas izgleda!

BRITANCI ODUŠEVLJENI MODERNIM TURSKIM DRONOVIMA Mnogo jeftiniji od domaćih, a učinkoviti!