in ,

Draško Stanivuković pobijesnio: “Pa ovo smrdi kao tvor! Sisate lovu, normalno je da sam ljut!”

Novi gradonačelnik Banja Luke nije krio ljutnju

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke je na Skupštini Grada Banja Luka govorio je o budžetskim stavkama i kriminalu koji se dešavaju u gradu na čijem je on čelu.

Osvrnuo se Stanivuković na plasteline koji su nabavljeni za obdaništa.

“Ovi plastelini smrde kao tvor, sa ovim plastelinima se niko ne igra, a plaćeni su. Ovaj flomaster koji sam dobio, jer sve gledamo, pogledajte kako izgleda linija koju sam povukao njime, mi moramo da vratimo integritet ustanova”, kazao je Stanivuković.

On je istaknuo da je zamolio roditelje i zaposlene da otvore plastelin i vidi koliko smrdi.

“Dobro je što naše vaspitačice to ne daju djeci, ovo se lažno knjiži i plaća se. Pozvat ću sve medije da vide ovo kako izgleda i neko je ovo našoj djeci dao da se igra, neko je platio je ovo”, poručio je Stanivuković.

Osvrnuo se je i na budžete koji su predloženi za Turističku organizaciju, dvoranu Borik, Centar za predškolsko obrazovanje.

“Vi stvarno mislite da će njihovi budžeti ostati ovakvi, hoće ali malo morgen. Turističak organizacija prošle godina prošle godine zaposlila četiri nova radnika, a turizam svi znamo kakav je bio prošle godine.

Nepotizam je došao do guše, mislite da ja to ne znam, kada je bio sukob između SP-a i SPS-a kada su izgubili vrtiće, da je Igor rekao vaše neke ćemo zaposliti u dvorani Borik.

Ovo sisa lovu, ovo je dnevni red, normalno je da sam ljut, ja to nikad uradit neću”, poručio je on.

Pogledajte snimak.

Američka ambasada poslala poruku novom gradonačelniku Mostara Mariju Kordiću

Građani oprez: Elektroprivreda BiH upozorava stanovništvo!