in

Draško Stanivuković predao krivične prijave protiv bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića, ali i protiv Letića, Ćućuna i Mitrovića

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, predao je danas krivične prijave Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, predao je danas krivične prijave Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka protiv bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića, Mladena Ćućuna, šefa civilne zaštite, Milenka Letića, bivšeg načelnika Odjeljenja komunalne policije, kao i bivšeg direktora “Akvane” Vedrana Mitrovića.

Stanivuković je istakao da su predate tri krivične prijave protiv četiri lica.

“Toliko se kralo i uzimalo da sam začuđen da išta imamo, osim da plaćamo komunalije. Ono što je rađeno je katostrofa i molimo sve institucije da se time pozabave, a ne ja kao gradonačelnik”, naveo je Stanivuković.

Dodao je da će u narednom periodu biti pod lupom “firme pojedinih ljudi koji su u Skupštini grada”.

“Oni su po raznim osnovama dobili 30 miliona KM iz budžeta grada”, kazao je Stanivuković.

Advokat Borko Gavrilović je rekao da su krivične prijave protiv sva četiri lica podnesene zbog zloupotrebe službenog položaja.

Najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta čitajte na ovom LINKU.

Draško Stanivuković se ne zeza: Ono što je jučer najavio, to je danas i uradio! “Bilbordi se skidaju i komunalne naknade počinju plaćati!”

Bakir Izetbegović progovorio o navodnom “tajnom planu” njega i Dragana Čovića: “Ne postoji dogovor, vrijeme je da gradonačelnik Mostara bude Bošnjak”