in ,

Draško Stanivuković: “Schmidt ne treba smjenjivati Dodika, to zadovoljstvo neka ostavi narodu i nama”

On je komentirao i izjavu člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferović da očekuje da Schmidt pomogne da “profunkcioniše BiH“ uključujući i smjenu Dodika.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Štanivuković kazao je da visoki predstavnik Christian Schmidt ne bi trebao smijeniti Milorad Dodik.

“Pozivam gospodina Schmidta da ne smjenjuje Milorada Dodika već da to zadovoljstvo ostavi narodu i nama”, kazao je Stanivuković.

On je komentirao izjavu člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferović da očekuje da Schmidt pomogne da “profunkcioniše BiH“ uključujući i smjenu Dodika.

“Bez obzira na sve, gospodin Dodik priželjkuje smjenu, kako bi se narodu predstavio kao heroj, zato ne treba vući taj potez. On treba da ostane ono što jeste – kukavica i lopov koga je narod smijenio i tako treba da bude zapisano u historiji”, poručio je Stanivuković, prenosi Srpskainfo.

Christian Schmidt o blokadi državnih institucija: “Naći ćemo način da riješimo probleme, ali i ostale stvari, kao što su ekonomska pitanja i evropske integracije”

Meteorolog Krajinović otkrio kakav nas septembar čeka: Klimatološki može biti itekako ekstreman