Estrada: Pogledajte koji su najobrazovaniji pjevači, neki imaju čak i dvije diplome

Posljednje Zabava

S obzirom na to da mnogi pjevači zbog karijere nemaju ni završenu srednju školu, iznenađuje činjenica da s druge strane postoje i oni koji imaju dvije ili više fakultetskih diploma.

U nastavku pogledajte neke od najobrazovanijih pjevača na estradi.

Recimo, Neda Ukraden može se pohvaliti diplomama čak dva fakulteta. Popularna pevačica je, naime, diplomirala na sarajevskom Pravnom i Filološkom fakultetu, te se ubraja u jedne od najobrazovanijih pevačica sa ovih prostora.

Adil Maksutović nije samo završio jedan nego, kao i Neda, čak dva fakulteta – Pravni i Kriminalističku policijsku akademiju. Međutim, ovde se nije zaustavio, pa je 2015. završio čak i master studije na Pravnom fakultetu.

Zorica Brunclik je jedna od poznatih pevačica koja se može pohvaliti fakultetskom diplomom Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Miloš Bojanić je završio Saobraćajni fakultet, nakon čega je neko vreme bio na čelu jednog javnog preduzeća. Ipak, vrlo brzo rešio je da uzme mikrofon u ruke i u potpunosti se posveti pevanju, što mu se isplatilo.

Jedna od najmlađih pripadnica estrade koja ima visoko obazovanje i fakultetsku diplomu je Nikolina Kovač. Pevačica je diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Leave your vote