in ,

Frka u RS ne prestaje, nastala je žučna rasprava: Nebojša Vukanović obećao čokoladu Gorici Dodik, ona njega pozvala na rakiju

Žučna rasprava Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića na Twitteru.

Žučna rasprava Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića na Twitteru.

Povodom tvrdnje, koju je iznio nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović, kako najviše štete objavama na Twitteru Gorica Dodik nanosi zapravo svojoj porodici, kćerka lidera SNSD-a nije mogla “da šuti”. U svom odgovoru čak je Vukanoviću uputila i poziv da “dođe na rakiju”.

– Tebi pile smeta Gorica jer ti odgovori, pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici. Pitaj ti svoju porodicu šta o tebi misli – napisala Gorica Dodik.

Nedugo potom oglasila se još jednom porukom.

– Ma ko to meni hoće da kupi čokoladu?! Kako si ti, Vukane, jedna duša od čovjeka, hvala ti što misliš na mene. Nemoj čekati slučajan susret, dođi na rakiju kao pravi Srbin pa da snimimo i primopredaju čokolade, ne bi bilo od srca ako se ne snimi – dodala je Gorica Dodik, aludirajući na video klipove kojima se Vukanović često oglašava u javnosti.

Dragan Čović i Andrej Plenković u Zagrebu razgovarali o Bosni i Hercegovini: “Zaštita prava Hrvata i postizanje legitimne zastupljenosti zajednički prioritet”

Jelena Trivić oštro udarila na Milorada Dodika i Željku Cvijanović: “Dimna bomba” u kojoj se sam počinje gušiti