in ,

Goca Tržan progovorila o krahu grupe “Hurricane”

Pjevačica Goca Tržan ponovo se dotakla popularne ženske grupe “Hurricane”

Pjevačica Goca Tržan ponovo se dotakla popularne ženske grupe “Hurricane” koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji i koja od kada se pojavila dominira estradom. Pjevačica je ovom prilikom istakla koje su to stvari zbog kojih najčešće dolazi do raspada grupe.

“Pa dosade jedni drugima, to je jedna od stavki. Počnu da nezarađuju dovoljno da bi se bend održao, znaš kako kažu ,,Para iz kuće, svađa u kući”, to je manje više to. Jednostavno nema tu, ako su mješovoti onda veza u sklopu benda. Ove djevojke su još uvijek zajedno, onog trenutka kada to bude prestalo da donosi dovoljno prihoda to više neće biti to, ali nadam se da im se to neće desiti – istakla je Goca i otkrila koja članica grupe Hurricane bi po njenom mišljenju imala najbolju karijeru kada bi došlo do prekida saradnje između njih tri.

– Pa mala Vučićka sjajno pjeva, ali ona je već i pjevala prije Hurricane-a, a Knezova kćerka nije pjevala ranije, nije bila nigdje, ja bih negdje tipovala na nju, bilo bi joj sve novo pa bi imala dodatnu potrebu da se dokazuje, Vučićka je bila na Evroviziji, sve je prošla, a ova mala još nije – dodala je ona za “Idj” i otkrila šta misli o pjesmi kojom će nas djevojke predstavljati na Evroviziji.

– Čula sam novu i moram da priznam da mi se ne sviđa, malo mi je konfuzna, to je moj ukus. Prošla je bila bolja, imala je neki keč, lakše se pamtila, to ne znači da ova neće dobro da prođe. Sve one dobro pjevaju i izgledaju, a možda sam se i navikla na onu pjesmu – zaključila je ona.

Vrlo zabrinuti Draško Stanivuković upozorava: “Ovo je vapaj, od 1. aprila Banja Luka će biti potpuno blokirana, ukoliko ne usvojimo budžet!”

Džeko pred meč sa Finskom: Svi moramo biti kao prava ekipa, jer samo tako možemo doći do željenog rezultata