in , ,

Igor Radojičić odgovorio Drašku Stanivukoviću: “Dokazati ću da sam radio svoj posao zakonito, u najboljem razvojnom periodu grada Banjaluka”

On je naglasio da su ranije prijave najavljivali i, kako je rekao, nezadovoljni tajkuni u Banjaluci

Igor Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke, izjavio je da nema nikakve krivične odgovornosti u danas pomenutim temama “Tima za reviziju” čije je izvještaje na konferenciji za medije saopštio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i da će, ako neko i podnese prijavu, dokazati da je riječ o lažima i da je radio zakonito.

“U tom slučaju moguće su i kontraprijave za lažno prijavljivanje krivičnog djela”, rekao je Radojičić.

On je naglasio da su ranije prijave najavljivali i, kako je rekao, nezadovoljni tajkuni u Banjaluci i da je i tu “ostao čist”.

“Neka institucije rade svoj posao. U svakoj situaciji ću dokazati da sam radio svoj posao zakonito, u najboljoj namjeri i najboljem razvojnom periodu grada Banjaluka”, poručio je Radojičić.

On je ocijenio da današnja konferencija za novinare “takozvanog tima za reviziju gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i njegovih saradnika predstavlja nastavak političke kampanje i da se tu čulo više političkih stavova, nego pravnih ocjena”.

“Predstavljanje izvještaja i dalje pokazuje visok stepen nepoznavanja propisa i organizacije sistema lokalne vlasti”, istakao je Radojičić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tvrdi da su prethodna Gradska uprava i javna preduzeća počinili nezakonite radnje, zbog čega je najavio da će u utorak, 2. februara, podnijeti krivične prijave.

Saopštavajući danas na konferenciji za novinare u Banjaluci prve izvještaje “Tima za reviziju”, Stanivuković je precizirao da će krivične prijave podnijeti protiv protiv bivšeg gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, bivšeg šefa Odsjeka Civilne zaštite Mladena Ćućuna, bivšeg načelnika Odjeljenja komunalne policije Milenka Letića i bivšeg direktora “Akvane” Vedrana Mitrovića.

Pandurevićka “vratila na fabričke” Košarca: “Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH pretvorilo se u Ministarstvo ekonomske devastacije”

Oglasili se iz SIPA-e nakon hapšenja u slučaju Dženan Memić