in ,

JAKO LIJEPA VIJEST U Švedskoj se zavijorila zastava Bosne i Hercegovine i to sve u čast Bosanke Majde!

Na Facebook stranici “Raja iz Geteborga”, koja ima na hiljade članova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i ostalih država sa Balkana, objavljena je lijepa vijest

Na Facebook stranici “Raja iz Geteborga”, koja ima na hiljade članova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i ostalih država sa Balkana, objavljena je lijepa vijest da se pred univerzitetom u ovom švedskom gradu vijori zastava naše zemlje.

Sve u čast Bosanka Majda Mehmedović, koja je na Medicinskom univerzitetom u Geteborgu branila i odbranila doktorsku disertaciju u oblasti medicine.

Administratori stranice “Raja iz Geteborga” su prenijeli status Azre Zehić Prepić, koja je na svom Facebook profilu čestitala Majdu i posvetila joj objavu.

“Danas se viori bosanska zastava pred univerzitetom u Göteborgu u čast naše Majde Mehmedović koja je branila i odbranila doktorsku disertaciju u oblasti medicine. Bravo Majda!”, napisala je Azra Zehić Prepić – prenosi Radio Sarajevo.

TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BIH Poginuo suvozač nakon što je automobil udario u betonsku podzidu kod Pala

POZNATA VODITELJICA AIDA MUJAN OTKRILA NAJLJEPŠE MOGUĆE VIJESTI Trudna je po treći put, sinovi se raduju što će dobiti sestru!