in

Jako neobična situacija iznenadila i Hrvatsku i Srbiju: Kontroverzni Bora Čorba na koncertu zapjevao s Hajdukovim šalom

Bora Čorba ilitiga Đorđević, kontroverzni frontmen srbijanske grupe Riblja čorba, na nedavnom koncertu u slovenskom Celju ogrnuo se šalom splitskog Hajduka.

Bora Čorba ilitiga Đorđević, kontroverzni frontmen srbijanske grupe Riblja čorba, na nedavnom koncertu u slovenskom Celju ogrnuo se šalom splitskog Hajduka.

Bez obzira na povremene političke istupe Bore Đorđevića zbog kojih je često nepoželjan u Hrvatskoj ili se barem tako misli, Riblja čorba na svakom koncertu, pa i ovom ekskluzivnom i jedinom ovogodišnjem slovenskom koji je održan u Celju, okuplja publiku iz više zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Posjetitelji koncerta svjedoče da je Bori Čorbi neko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Ovaj ga je stavio oko vrata i nakon pjesme uredno vratio. Frontmen Riblje čorbe uz to je posebno pozdravio goste iz Hrvatske, piše Večernji list.

Riblja čorba u Hrvatskoj ima vjernu publiku pa je na koncertu u Sloveniji bilo posjetitelja iz Splita, Zagreba, Čakovca… Skupilo se oko 3.000 ljudi.

Kontroverzni srbijanski muzičar zbog svojih radikalnih nacionalističkih stavova za mnoge u Hrvatskoj je persona non grata – između ostalog položio je i zakletvu za četničkog vojvodu. Uprkos tome i činjenici da je u prošlosti sam isticao da neće ići u Hrvatsku, povremeno se nagađalo o koncertu Riblje čorbe u Hrvatskoj.

Svojevrsno čudo desilo se u Bosni i Hercegovini: Kiša ugasila požar i spasila od katastrofe Roško Polje kod Tomislavgrada

Velika pobjeda Instituta za istraživanje genocida Kanada: “Twitter i Google uklanjaju sadržaje u kojima se negira genocid u Srebrenici!”