in ,

Jelena Karleuša ponovo napala pjevačicu iz BiH koja je izbačena iz Zvezda Granda!

Uslijedio Jelenin odgovor

Proteklih dana u centru pažnje je skandal koji se dogodio, nakon što je, sada već bivša, takmičarka “Zvezda Granda” objavljivala uvrede na račun Jelene Karleuše, zbog čega je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Vanja Knežević, koja je pokušala da opravda svoje ponašanje nesporazumom, te je navela da se ne vodi mržnjom, pokazala je koliko je zapravo besna, kada je nakon svega, umesto izvinjenja, ponovo potkačila Jelenu.

Naime, Vanja je na svom Insta-storiju objavila sledeću rečenicu:

– Ova žena je konstantnim pisanjem o meni previše rekla o sebi – napisala je Vanja.

Onda je uslijedio Jelenin odgovor.

– E sad, da se tebi, punoljetna devojko, za kraj obratim. Da nisi psovala u emisiji, da nisi kačila storije u kojima se meni prijeti razbijanjem lica, da nisi davala intervjue u kojima si izjavljivala laži, ja bih se prva sažalila na tebe i vratila bih te u takmičenje. Od mene si uvijek imala glas i pohvalu. Ali nisi razmišljala – navela je Jelena i dodala:

– Zahvali mi se što si dobila 20.000 pratilaca, ali budi sigurna da će te koliko sutra zaboraviti i otpratiti. Neka tvoj autogol bude za nauk svakome ko dođe u takmičenje, kako ne smije da se ponaša. Želim ti svu sreću, jer će ti svakako sa takvim ponašanjem trebati – zaključila je Karleuša.

Miralem Pjanić objavio hit poznatog bh. pjevača i obradovao fanove najavom novih kostobrana!

RUBRIKA VJEROVALI ILI NE Roditelji iz Hrvatske “preko novina” se odrekli sina i snahe