in , ,

Kćerka Milorada Dodika, Gorica se obrušila na Draška Stanivukovića: “Pominjete članove naše porodice da dobijete na značaju”

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković najavio je rušenje nelegalnog dijela restorana “Agape” u tom gradu. Nakon svega se oglasila i kćerka Milorada Dodika, Gorica

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković najavio je rušenje nelegalnog dijela restorana “Agape” u tom gradu.

Nakon svega se oglasila i kćerka Milorada Dodika, Gorica.

Stanivuković je jučer najavio kako će naredne sedmice biti doneseno rješenje o rušenju dijela “Agapea”. Vrlo brzo je na tu izjavu reagirala Gorica Dodik.

“‘Poštovani’ gradonačelniče, “Boska” u kojoj se nalazi restoran “Agape” ima upotrebnu dozvolu koja je izdata 1. avgusta 1979. godine. Ista je izdata u skladu sa projektnom dokumentacijom i odobrenjem za gradnju.

U projektu je ucrtana bašta, za koju Vi tvrdite da je nelegalna. Vi u medijima pokušavate predstaviti po milioniti put Vašu laž kao istinu, u nadi da će to proći bez reakcije, pominjući članove porodice Dodik da dobijete na značaju. Tako da je i “Agape” legalan i to je ono što Vas najviše žulja, a bilo bi pametnije da se pobrinete za Vaše dvorište i dobijete dozvolu za to, kada ste već toliko pošteni. U suprotnom nemam ništa protiv da zajedno srušimo sve što je nelegalno u ovom gradu.

Laž je i da je mene neko čekao, to znamo i Vi i ja, kao što oboje znamo da “tenda” ne bi bila vijest da nema mog imena. Ovo Vaše neograničeno lupetanje jedino mogu da pripišem vašoj dijagnozi patološkog lažova”, napisala je Dodik na Twiteru.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović vratio ratna odlikovanja presuđenom ratnom zločincu Branimiru Glavašu

ILUSTRACIJA (Foto: RFE/RL)

Značajna finansijska injekcija: “Bidenova administracija predvidjela 106,2 miliona dolara za podršku reformama na Balkanu u 2022”