in , ,

Ko bi rek’o čuda da se dese: Miralem Pjanić izgleda konačno “ugledao” svjetlo na kraju tunela!

Napokon dobra vijest za Miralema Pjanića i to u sumraku ljetnog prijelaznog roka.

Napokon dobra vijest za Miralema Pjanića i to u sumraku ljetnog prijelaznog roka.

Pjanić se praktično tokom cijele fudbalske pijace seli iz Barcelone, nekoliko puta su u mu i klupski čelnici kao i stručni štab poručili da je višak.

Povezivao se sjajni veznjak s nizom klubova, najviše s povratkom u Seriju A i Juventus, međutim start sezone je dočekao kao član Barcelone.

Pretprio je na startu sezone i niz bolnih udaraca nakon što uopšte nije bio pozivan na utakmice. Ipak, danas je ugledao svjetlo na kraju tunela.

Ronald Koeman je objavio listu igrača koji konkurišu za meč sa Getafeom, a na listi pozvanih se našao i Pjanić – prenosi sportsport.ba, a informaciju je zvanično objavila Barcelona na Twitteru.

Barcelona će u nedjelju od 17 sati biti domaćin gostima iz Madrida. Teško je vjerovati da će bh. reprezentativac biti starter, ali za očekivati je da dobije neki minut.

Povrtak u ekipu i eventualno igranje bit će odlična vijest i za selektora Ivayla Peteva. Pjanić je jedan od ključnih igrača Zmajeva i neophodno je da u nogama ima igračkih minuta.

Prijelazni rok se završava u utorak 31. augusta, pa je sada kako stvari stoje 31-godišnjak puno bliže ostanku nego odlasku posebno nakon odluke Koemana da ga uvrsti u tim.

Burno u Crnoj Gori, premijer Krivokapić teško optužio predsjednika Đukanovića: “Jasno je ko je generator svih tenzija u Crnoj Gori”

Emir Hadžihafizbegović u emotivnom obraćanju javnosti zbog Tešnja “otvorio dušu”: Osjećaj je bio kao da smo se našli na setu “Gori vatra”