in ,

Kuršlus u Banja Luci, Draško Stanivuković ne planira stati: “Ja ću rušiti, to će biti jedna vrsta kopanja”

Nelegalno izgrađen objekt “Kajak terasa” i danas je bio tema razgovora na sjednici Skupštine grada Banja Luka

Nelegalno izgrađen objekt “Kajak terasa” i danas je bio tema razgovora na sjednici Skupštine grada Banja Luka.

Nakon što je gradonačelnok Banja Luke, Draško Stanivuković rekao da će grad odoliti pritisku tajkuna, te da je “Kajak terasa” najbolji primjer za to, odbornik SNSD, Srđan Amidžić, ponudio mu je da danas u skupštinskoj pauzi zajedno poruše “Kajak terasu” i zajedno snose odgovornost.

“Nisam tada uvidio te propuste, pozivam vas gradonačelniče danas u 13 sati zajedno sjednemo u ta dva bagera i porušimo ,,Kajak terasu”. Da završimo priču, rekao je Amidžić.

Gradonačelnik je rekao da će sačekati da se sve procesure ispoštuju, ali da očekuje da odbornik Amidžić do Kajaka dođe kada bude bilo rušenje.

“Dođite sutra u 18 sati, tada ćemo malo zakopati, ali kad dođe na red rušenje Kajak-terase ja ću rušiti, a vi gledajte, imali ste priliku da rušite”,rekao je Stanivuković i dodao:

“Sutra u 18 sati će biti jedna vrsta kopanja kod Kajaka i ja vas pozivam da se pridružite. Neka ljudi shvate da ne mogu biti važniji od grada. Ali znam da vi Amidžiću nemate hrabrosti da dođete,”, kazao je Stanivuković, prenosi BN.

Više vijesti pronađite OVDJE.

Mirjana Marinković Lepić najavljuje velike promjene u Vijeću ministara BiH: “Budući sazivi mogli bi sadržavati 40 posto žena”

Misije OSCE-a, EU-a i strane ambasade u BiH osudile napad Milorada Dodika na Tanju Topić