in ,

“Lud, zbunjen, nenormalan”: Samo nam je još ovo trebalo, Željko Komšić se sada obrušio na Dušanku Majkić, kao da nema pametnija posla…

“Lud, zbunjen, nenormalan”, niko nije normalan. Dušanka Majkić za neusvajanje budžeta pokušala optužiti Džaferovića i Komšića Iako je prošlo skoro pola godine

“Lud, zbunjen, nenormalan”, niko nije normalan.

Dušanka Majkić za neusvajanje budžeta pokušala optužiti Džaferovića i Komšića
Iako je prošlo skoro pola godine, budžet institucija BiH još uvijek nije usvojen. Ovaj dokument je trenutno u Predsjedništvu BiH, koje bi ga trebalo usvojiti prije konačne potvrde u oba doma državnog Parlamenta.

Delegatkinja u Domu naroda PSBiH Dušanka Majkić pokušala je danas krivicu za neusvajanje budžeta prebaciti na članove Predsjedništva BiH Željka Komšića i Šefika Džaferovića.

– Prema zadnjoj informaciji koju sam imala, predsjedavajući Predsjedništva Dodik pozvao je druga dva člana Predsjedništva BiH koji se nisu odazvali. Molim vas da pitanja delegirate u tom pravcu, izjavila je Majkić novinarima.

Međutim, iz Predsjedništva, tačnije iz Kabineta Željka Komšića stižu sasvim oprečne informacije.

– Konstatacija gospođe Majkić je u potpunosti netačna. Dodik kao predsjedavajući još nije zakazao sjednicu Predsjedništva BiH na kojoj se treba usvojiti budžet i već mjesecima odbija da to uradi, odnosno da radi svoj posao, rečeno je za iz Komšićevog kabineta.

Naš portal pratite na ovom LINKU. Mi ne lažemo i ne uvijamo kao drugi…

Prošle su godine otkako smo od bh. političara vidjeli bilo šta produktivno, a to bi se posebno moglo odnositi na Komšića i Majkić. Imajte pametnija posla osim prepucavanja i ispraznih sastanaka!

M. M.

Šemsudin Mehmedović o “poklonima” SNSD-a prema HDZ-u: “Sramota i ucjene, moramo donositi odluke u interesu građana BiH!”

Kako je Bisera Turković evropskim medijima pokušala “podvaliti”: Ministrice ne sramotite se, BiH nije ispunila polovinu prioriteta iz Mišljenja EK-a!