in , ,

Majka ubijenog Davida Dragičevića uputila jako teške optužbe na račun Draška Stanivukovića: “Želio nas je iskoristiti”

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, gostujući u jednoj emisiji iznijela je teške optužbe na račun aktuelnog gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, gostujući u jednoj emisiji iznijela je teške optužbe na račun aktuelnog gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića.

Naime, kako je kazala Radanović, gradonačelnik Banja Luke je želio iskoristiti Davora Dragičevića i sve one koji su tražili pravdu za ubijenog Davida, na način da ih nagovori da uđu u zgradu RTRS-a, u kojoj se prema riječima Suzane Radanović nalazio odred Specijalne policije MUP-a RS.

– Davor je pozvan kod Draška Stanivukovića na neki sastanak, a tu je bilo još par ljudi. Draško je zahtjevao od Davora da uđe u RTRS. Davor je saznao, da je u podrumu specijala ali je rekao nema problema idemo pred RTRS. Otišli su tamo, a onda je Davor rekao Drašku, evo sad pa uđi. Stanivuković nije ušao, znao je i on šta radi, gdje vodi – rekla je Radanović.

Na pitanje šta je Stanivuković želio postići sa time, Radanović je odgovorila veoma jasno.

– Očekivao je da nas iskoristi za sebe, svoju promociju”, zaključila je ona.

Pogledajte snimak.

Rušenje crkve u dvorištu, Hurija Karić, kćerka nane Fate kroz suze progovorila: “Mašine su nas probudile, srce mi lupa, ne znam više na koju stranu”

Adil Osmanović odmah na prvu: “Milorad Dodik se ponaša kao SDS 1997. kada su htjeli entitetske granice”