Portal BHDijaspora.net nastao je početkom aprila 2017. godine iz potrebe bh. iseljenika za svojim medijem koji će ih svakodnevno informisati o događajima iz dijaspore i o dijaspori, ali i o najvažnijim dešavanjima u matici – Bosni i Hercegovini.

Mi smo tu samo zbog vas i vaše informisanosti. Milioni Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta u ovom relativno kratkom vremenskom periodu posvetili su nam veliku pažnju i omogućili nam da nastavimo s proizvodnjom naših vijesti.

Posebno dobro razvijenu čitalačku bazu portal BHDijaspora.net ima u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Švicarskoj, Danskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Australiji. Naši saradnici iz svih dijelova svijeta donose informacije o dešavanjima i aktivnostima, a uživamo u predstavljanju uspješnih Bosanaca i Hercegovaca koje ime svoje domovine ponosno nose širom svijeta nikada ne zaboravljajući svoje porijeklo.

Zašto se oglašavati na portalu BHDijaspora.net

Naš portal je u rekordnom roku stekao lojalnu publiku i na dnevnoj bazi bilježi prosječno 35.000 jedinstvenih posjeta. BHDijaspora.net trenutno je ubjedljivo najčitaniji portal bh. dijaspore i s trendovima velikog rasta, praktično na dnevnoj bazi. Odanost publike znak je da smo na dobrom putu, a ako vašu kompaniju, brend, proizvod ili usluge želite predstaviti bosanskohercegovačkoj dijaspori, ne postoji bolji način da to uradite od oglašavanja na našem portalu.

Izuzetno povoljne usluge oglašavanja, stalni popusti i fleksibilnost u pristupu poslovnih partnera već su prepoznati, pa je naš portofolio s imenima saradnika iz dana u dan sve popunjeniji. Kratko i jasno: ako želite da se za vas čuje u dijaspori, na pravoj ste adresi, javite se na [email protected] i oglašavajte se na portalu BHDijaspora.net.

Cjenovnik usluga možete pogledati/preuzeti OVDJE.

BHDijaspora.net – Miris domovine za sve Bosance i Hercegovce širom svijeta!