in , ,

Mijatović poslao žestoku poruku Borenoviću: “To što pokušavaš po stoti put biti veći Srbin od Dodika ne ide brate”

Čime se pametan stidi, budala se ponosi!”, naveo je Mijatović

Potpredsjednik SDP-a, Vojin Mijatović, poslao je brutalnu poruku Branislavu Borenoviću na njegovu objavu da Milorad Dodik nikada zvanično nije pokrenuo pitanje nezavisnosti RS-a, nego on samo lično, jedini.

Mijatovićevu objavu prenosimo u potpunosti:

“ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI!

Moj Borenoviću, to da je Dodik prevarant i da koristi priču oko nezavisnosti Republike Srpske za radi političkog preživljavanja to znamo viš svi!

Međutim postaje zabrinjavajuće da ti kao jedan od predsednika stranaka koje su u opoziciji nemate nista drugačiju politiku!

Borenoviću šta god da uradite ne možete biti veći srbi od Dodika hajde jednom da to shvatite!

Hajde da shvatite da ljudima ne trebe nikakva “srpska” politika već životna politika!

Od tebe i mene se očekuje da počnemo novu politiku koja znači život, ekonomiju, jačanje oba entiteta i države u kojoj živimo! Obaveza naše generacije Borenoviću je saradnja i mir, a ne nebuloze o otcepljenjima i novim sukobima!

Branislave jasno je kao dan da ovkave politike žive i u Banja Luci i Sarajevu, ali se na ovaj način ne mogu pobediti, nije poenta da ti postaneš veći Srbin od Dodika ili Denis Bečirović postane veći Bošnjak od Bakira, poenta je da počnemo živeti kao ljudi !

Mrak se ne može pobediti mrakom već svetlom, populizam se ne može pobediti populizmom već istinom, mržnja se ne može pobediti mržnjom već ljubavlju!

Na kraju to što pokušavaš po stoti put biti veći Srbin od Dodika ne ide brate, već ide ona narodna “Čime se pametan stidi, budala se ponosi!”, zaključio je Mijatović.

Milan Radović poklopio Milorada Dodika: “Nije istina da je RS među uspješnijim u regiji, životni standard je sve lošiji”

Ramiz Salkić poslao vro žustru i konkretnu poruku vlastima u RS: “Krajnje je vrijeme da se razmotri status teritorije na kojoj je počinjen genocid”