in ,

Milan Radović u NSRS otvoreno poručio: “Nema jedinstva sa onima koji su RS urušili ekonomski”

Zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Milan Radović se oglasio

– Nema jedinstva sa onima koji su RS i ovaj narod doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju, do rekordnog zaduženja, visokog stepena korupcije, do masovnog odlaska mladih i stručnih ljudi, negativne selekcije – poručio je Radović.

– Istorija nas uči da narod koji izgubi svoj jezik i pismo, prestaje da postoji i Srpska demokratska stranka će podržati svaku inicijativu koja je u interesu očuvanja našeg naroda i tradicije – kaže zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Milan Radović.

Međutim, kaže on, nema jedinstva sa onima koji su RS i ovaj narod doveli u katastrofalnu ekonomsku situaciju, do rekordnog zaduženja, visokog stepena korupcije, do masovnog odlaska mladih i stručnih ljudi, negativne selekcije.

“RS ne čini samo teritorija, već i stanovništvo koje živi u njoj, a čini se da ova vlast to često gubi iz vida”, kazao je Radović.

U Banja Luci je u toku posebna sjednica Narodne skupštine RS sa jednom tačkom dnevnog reda: – Prijedlog zakona o zaštiti, očuvanju i upotrebi jezika srpskog naroda i ćiriličnog pisma – po hitnom postupku.

Milan Tegeltija se razljutio zbog Bisere Turković: “Odakle joj pravo da se miješa u pravosudne postupke druge države”

Tužna vijest iz Sarajeva: U 48. godini preminula glumica Sanja Burić