in , ,

Miralem Pjanić se zaputio za Finsku, u avionu uživa uz veliki hit Dine Merlina!

Prozivkom igrača u Helsinkiju, danas zvanično počinju pripreme fudbalske reprezentacije za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo, sa Finskom i Francuskom te prijateljsku sa Kostarikom

Selektor Ivaylo Petev s velikim iščekivanjem je stigao u Finsku gdje će prvi put zajedno imati sve reprezentativce.

Prozivkom igrača u Helsinkiju, danas zvanično počinju pripreme fudbalske reprezentacije za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo, sa Finskom i Francuskom te prijateljsku sa Kostarikom.

Skoro svi igrači su doputovali u Helsinki, a među njima je i kapiten Edin Džeko.

Selektor Petev o početku priprema kaže:

„Stigli smo u Helsinki, a prije nekoliko trenutaka nam se pridružio i kapiten Edin Džeko. Jedva čekamo večerašnji trening nakon kojeg ćemo imati jasniju sliku o ekipi. Većina igrača je juče igrala za svoje klubove, a danas su putovali. Imamo još dva dana do utakmice, vidjećemo u kakvom su stanju reprezentativci i na koga možemo računati.“

Put Helsinkija rano jutros krenuo je i Miralem Pjanić, koji je sinoćnju pobjedu Barcelone nad Real Sociedadom (1:6) odgledao s klupe.

Unatoč tome, Pjanić raspoložen dolazi na reprezentativno okupljanje, što je potvrdio storyjem na Instagramu uz hit Dine Merlina “Bosnom behar probeharao”.

Kako je došlo do zahlađenja odnosa između Jelene i Marije: Jedna stvar je sve promjenila

Jednostavno ili ne? U kojim smjerovima smije da se kreće plavi automobil?