in ,

Mirko Šarović bez dlake na jeziku poručio: “Milorad Dodik se ponaša kao Milošević na svom kraju”

Mirko Šarović bez dlake na jeziku povodom izjava Milorada Dodika da opozicioni lideri sarađuju sa zapadnim obavještajnim strukturama

Povodom izjava Milorada Dodika da opozicioni lideri sarađuju sa zapadnim obavještajnim strukturama, Mirko Šarović predsjednik SDS, kaže da kada tako visoko pozicionirana ličnosti kakva je Milorad Dodik i član Predsjedništva BiH iz RS izjavi da “do njega stižu informacije, ali ne zna da li je to tačno, da opozicija sarađuje sa obavještajnim strukturama koje dolaze sa Zapada”, tu se jasno vidi da se radi o užasnoj promociji posljednjeg najgoreg izdanja politike proizvodnje neprijatelja.

„Ovakve poruke imaju za cilj targetiranje opozicije u RS i njenih ključnih lidera kao jedne svojevrsne mete za odstrijel. Šta drugo da se zaključi iz njegovih izjava, koje su jedne od najgorih koje sam do sada čuo u političkom životu“ – ističe Šarović.

On kaže da je tako nekada radio i Milošević i poručuje da se ovim služe svi nedemokratski i koprumpirani režimi koji su došli do svog kraja, odnosno do tačke da im ostalo samo da brane sebe.

„Znači opake i opasne insinuacije od strane Dodika imaju za cilj da dodatno truju političku i svaku drugu atmosferu u RS i skrenu pažnju sa bolesnog i mračnog stanja demokratije i napretka u Srpskoj, a do kojeg nas je i dovela njegova oprobana “reprezantacija” , poručio je Šarović.

Vučić ispred Doma Narodne skupštine Srbije otvoreno poručio: “Kupujemo oružja više nego ikada”

Protesti za Dženana i Davida: Hiljade građana uz porodice, Pećanin se obratio: “Prlika da pokažemo da smo zadržali mrvu dostajanstva”