in ,

Miroslav Stevanović se oglasio nakon gola i fantastičnog povratka među Zmajeve: “Sretan sam što ponovo nosim ove boje, gajimo nadu da nešto možemo protiv Francuske”

Povratnik u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Miroslav Stevanović, zadovoljan je pogotkom, ali smatra kako su Zmajevi olako primili dva gola

Povratnik u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Miroslav Stevanović, zadovoljan je pogotkom, ali smatra kako su Zmajevi olako primili dva gola.

Stevanović kaže da bi povratak u redove Zmajeva bio bolji da se ostvarila pobjeda u Finskoj.

“Slažem se da bi bio ljepši povratak bio da smo pobijedili. Kada razgledamo sve, realan rezultat. Ali, kada smo poveli, primili smo naivno dva gola. Ipak, ovo je realan rezultat”, rekao je strijelac drugog gola za Zmajeve i osvrnuo se na meč u Francuskoj i remi protiv Ukrajine rezultatom 1:1.

“Iskreno, nismo očekivali taj rezultat iz Francuske, očekivali smo njihov trijumf. To je dokaz da ipak možemo i mi se nositi sa njima i gajiti nadu da možemo učiniti nešto na Grbavici”.

Stevanović je dodao i kako je ponosan zbog svog povratka u reprezentaciju.

“Prije svega, ja sam sretan što sam tu i što nosim ove boje. Imamo vremena da se pripremimo za utakmicu. Respektujemo Francuze, ali mislim da imamo neke šanse” – prenosi scsport.ba.

VEZANI TEKST: IMALI SMO ŠUHU, VELIKA ZAVRZLAMA U FINSKOJ Stevanović presudio, umorni Zmajevi nisu posustali nakon naleta vrlo opasne reprezentacije Finske!

Esad Duraković

Akademik Esad Duraković bez dlake na jeziku o povlačenju Bogića Bogićevića: “Sarajevo je doživjelo nokaut!”

Izetbegović o neodlasku u Mostar: Nije bilo druge, Čovićev postupak nije korektan!

Iz SDA žestoko odgovorili Ambasadi Rusije u BiH: “Bosna i Hercegovina se ne boji nikoga, put ka članstvu u NATO-u je određen!”