in , ,

Moglo bi biti svega, Draško Stanivuković sada je opasno uzburkao duhove u Banja Luci: “Sve su to foleri – odijela, kaputi i lažne diplome”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pred zgradom RTRS-a u Banja Luci predstavio je Izvještaj “Tima za reviziju”.

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pred zgradom RTRS-a u Banja Luci predstavio je Izvještaj “Tima za reviziju”.

Iznio je ustvrđene nezakonitosti u Gradskoj upravi i javnim preduzećima u periodu prije nego što je on preuzeo mandat.

Obraćanju su prisustvovali brojni građani, a Stanivuković je, objašnjavajući radi li se o predizbornom skupu i predstavi za javnost poručio da se radi o “konferenciji za medije‬ i protest kojoj prisustvuju građani”.

“Banja Luku češljamo. Sve su to foleri, odijela, kaputi, lažne diplome…”, rekao je Stanivuković.

Prozivajući brojne funkcionere, Stanivuković je, pokazujući prstom na svoju glavu, kazao da se “oni boje koliko ova kriminala zna”, te je naveo da je iznio “samo jedan posto onoga što zna”.

Iskoristio je priliku da građanima uputi nova obećanja o gradnji puteva i sličnih infrastrukturnih objekata.

VEZANI TEKST PLUS VIDEO Pogledajte šta se dešava u Banja Luci: Gradonačelnik Draško Stanivuković proziva sve redom ispred zgrade RTRS-a

Pohvalio se sa osam miliona ušteda u budžetu. Najavio je rušenje objekata Kajaka u oktobru te je pozvao cijelu RS da “mu pomogne”.

Željka Cvijanović provokatorski poručila: “Željko Komšić ima frustracije od Milorada Dodika, teško je voljeti BiH kada imate njega i Bakira Izetbegovića kao političare”

Ministrica Turković traži hitne informacije od Ambasade BiH: “Od Srbije smo tražili da poštuje ranije dogovore u više navrata”