in , ,

MUP RS protiv Draška Stanivukovića podnosi još jednu krivičnu prijavu i to “zbog zgrožavanja sigurnosti porodice Radišić”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković dobio je poziv iz MUP-a RS

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković dobio je poziv jer se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlašteno fotografisanje i snimanje restorana “Kajak” i ugrožavanja sigurnosti Srećka Radišića i njegove porodice.

– Kada samo došao kući sačekala me je ova krivična prijava i ostao sam frapiran šta piše. Osumnjičen sam za krivično djelo neovlašteno snimanje iako su svi oko mene snimali i slikali, samo ja nisam, jer sam sve vrijeme pričao i borio se da vratim ono što je naše – poručio je Stanivuković.

On je rekao da ga skoro svaki drugi dan dočeka jedna plava koverta, te da je ovo smo još jedan dokaz koliko su institucije privatizivane.

– Osumnjičen sam i da sam ugrozio bezbjednost porodici Radišić, iako oni nisu ni bili tamo. Ove koverte mi samo daju snagu da se borim protiv izmišljenih razloga i ovog progona neistomišljenika. Svaka ova koverta pokazuje da smo korak bliže slobodi i promjenama na nivou cijele RS – poručio je Stanivuković.

Gradonačelnik Banja Luke bit će saslušan u petak u 10 sati.

Denis Bećirović o sastanku Vučića sa predstavnicima RS-a: “On se pokušava predstaviti kao predsjednik svih Srba”

crna-hronika.info

Teška saobraćajna nesreća na magistralnom put M-17: “Smrskan automobil, jedna osoba smrtno stradala”