in , ,

Oglasila se direktorica koja je svojoj dugogodišnjoj radnici poklonila stan

Kaže da je Desa Modraković bila stub njihove firme

Da još ima poslodavaca kojima je požrtvovan i vrijedan radnik zlata vrijedan svjedoči gotovo nevjerovatan primjer iz Bijeljine, gdje je jedno građevinsko preduzeće radnicu u penziju ispratilo poklonivši joj stan.

U preduzeću “Tehnika inženjering”, koje zapošljava oko 50 radnika, kažu da je Desa Modraković bila stub njihove firme i da je poklon samo mali znak zahvalnosti za sav njen višegodišnji trud i rad.

“Nije bilo teško donijeti ovakvu odluku. Ovo je sitnica u odnosu na ono koliko je ona dala i pružila našoj firmi. Bila je stub, izuzetan kolega, znanje je nesebično dijelila sa drugim i nama je samo preostalo da joj se bar na ovakav način odužimo”, istakla je direktorica preduzeća Dragana Gajić.

Dugo su razmišljali na koji način da nagrade Desu, a u posljednjih šest mjeseci donijeli su odluku da to bude stan u objektu koji je u izgradnji, prenosi glassrpske.

“Desa je takoreći sama isprojektovala stan, za koji je rekla da je to jedan od najljepših stanova koje smo do sada imali”, kaže Gajićeva.

Iako se mnogi radnici danas ne mogu pohvaliti dobrim uslovima rada i platom, Desa Modraković ima drugačiju priču.

“U građevinskom preduzeću “Tehnika inžinjering” radila sam punih 18 godina, a s obzirom na to da sam navršila 40 godina radnog staža, stekla sam uslove za penzionisanje. U ovoj firmi predano sam radila, jer se samo tako i može raditi u ovakvom kolektivu”, priča Desa, koja ni slutila nije da će radni vijek završiti sa neizmjernom srećom.

Iako joj je bilo žao da se rastane od kolektiva, odlučila je, priča, da je ipak vrijeme da okonča radni vijek i posveti se nekim drugim stvarima u životu.

Dvije djevojke se potukle u nargila baru!

Nebojša Vukanović: “Je li srpstvo dizanje tri prsta? Otišao bih u Srebrenicu kada bih bio član Predsjedništva!”