in , ,

Opšta frka u Banja Luci, Draško Stanivuković se razljutio pa najavio: Plata manja za 605 KM svim odbornicima koji ne znaju!

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković rekao je da ako poslovnik nije ispoštovan o tome se ne glasa na sjednici,

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković rekao je da ako poslovnik nije ispoštovan o tome se ne glasa na sjednici, te da je to pravno mišljenje odsjeka za pravna pitanja.

“Ovo glasanje je ništavni i amandmani su ništavni. To je aksiom koji se ne dokazuje. Amandmani nisu sastavni dio dnevnog reda. Pozivali ste se na zakone koji ste pogreško tumačili. Biće vam snižena plata za 605 KM i biće usmjerena onima koji znaju.

Ne znate. Pošto predsjednik skupštine nema tu mogućnost, ja ću to učiniti i ova odluka ubrzo će biti protokolisana. Tvrdnja je bila sekretara da poslovnik nije povrijeđen i vi ste u tome omanuli. Pitajte. Kao poslanik naučiuo sam da se ukoliko se ne ispoštuje poslovnik nema o tome razmatranja”, rekao je Stanivuković na sjednici.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić prekinuo je juče sjednicu, jer, kako je rekao, nije bilo uslova za njeno adekvatno održavanje, s obzirom na to da je konstantno prekidana pauzama zbog konsultacija odbornika.

U IŠČEKIVANJU MEČA Zmajevi večeras dočekuju svjetske prvake: Bod protiv Francuza bi bio jednak pobjedi

Novo “svijetlo” za čuvenu tvornicu: Jedan od najbogatijih Bosanaca u obnovu uložio 20 miliona eura, početak rada do kraja godine