in , , ,

Otkriven identitet žene koja je ustrijeljena prilikom pokušaja upada u dvoranu Kongresa

Prije upada Trumpovih pristaša u zgradu Kongresa, tvitala je “Ništa nas neće zaustaviti”

Američki mediji otkrili su identitet žene koja je sinoć ustrijeljena prilikom pokušaja upada u dvoranu Kongresa u kojoj se održavala sjednica o potvrdi pobjede Joea Bidena na američkim predsjedničkim izborima.

Bila je to Ashlee Babbitt, veteranka Američkog ratnog zrakoplovstva iz San Diega, javio je New York Post.

“Ništa nas neće zaustaviti”

Ranije, prije upada Trumpovih pristaša u zgradu Kongresa, tvitala je “Ništa nas neće zaustaviti” i “Oluja je ovdje”. Bila je udana, a u Američkom ratnom zrakoplovstvu provela je 14 godina.

“Potpuno sam u šoku. Nitko iz Washingtona nije javio mom sinu, saznali smo putem televizije”, rekla je za New York Post Robit Babbitt, majka supruga ubijene žene.

Par sati uoči upada objavila: “Oluja je ovdje”

“Ništa nas neće zaustaviti… Mogu pokušati, ali oluja je ovdje i spušta se na DC u manje od 24 sata… tama u svjetlost”, napisala je ranijeg tog dana Ashlee Babbitt na Twitteru.

Samo nekoliko sati prije nego što je zajedno s ostalim Trumpovim pristašama upala u Kongres, Babbit je na Twitteru objavila popis stvari koje “moraju biti napravljene prije nego što se danas sastane Kongres”.

Njezin popis uključivao je ostavku potpredsjednika Mikea Pencea i podizanje optužnice protiv njega zbog izdaje.

Pence, podsjetimo, jučer nije želio jednostrano odbiti verifikaciju elektorskih glasova, zbog čega ga je Donald Trump prozvao na Twitteru.

Đorđe David otvoreno o Saši Popoviću, a ova žena je za njega najbolja osoba na estradi!

Nakon zemljotresa u Hrvatskoj pojavila se rupa široka 20 metara, i dalje „raste“