Ova žena je oduševila gledaoce: Postavila je novčani rekord u “Potjeri”, pogledajte koliko su ukupno takmičari zaradili novca.

Posljednje Vijesti Zabava Ženska posla

Četvero takmičara je u poslednjoj emitovanoj emisiji potera osvojilo 940.000 dinara (nešto više od 15 000 KM), a među njima je najblistaviji nastup imala profesorica u penziji Ljiljana Radulović Dimitrov (67).

Ova Novosađanka je za 60 sekundi stigla do svote od 70.000 dinara, a onda je prihvatila ponudu tragačice Milice Jokanović i uzela veću sumu koja je iznosila čak – 700.000 dinara.

Nikada nijedna dama u Srbiji nije uspjela da osvoji ovu svotu novca, a profesorica u penziji je impresionirala sve smirenošću i znanjem.

Nakon što je osvojila 700.000 dinara Ljiljana je čula gromoglasan aplauz divljenja svih u studiju.

„Ljiljana, vi jeste super žena“, poručila je tragačica.

Ubrzo je uslijedila i čestitka voditelja Jovana Memedovića.

„Svaka vam čast. Ovo se stvarno rijetko dešava“, poručio je voditelj.

Uz nju su u finale prošli i Milorad, Miroslav i Miloš, a na kraju su uspjeli da „odbrane“ novac od tragača u poslednjoj igri.

Ljiljana je u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom sadu predavala predmet „Ustav i pravo građana“, a sa oduševljenjem je pričala o svojim đacima. Među njima je bilo i najboljih srpskih sportista.

„Imala sam dosta poznatih đaka. Našeg sportistu Sergeja Milinkovića-Savića, njega stvarno moram da pohvalim. Rijetko je bio na nastavi, ali kada se dogovorimo, uvek je dolazio i ispoštovao me. Tu su još i Dušan Mandić, zlatni vaterpolista, Andrija Gerić, odbojkaš. Bila sam profesorica matematičkim odeijljenjima, to radite i uživate, ti učenici su odlazili na Kembridž i Oksford“, rekla je Ljiljana.

Leave your vote