in , ,

Ovo ti kaže Vojin Mijatović, sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac: “Vuline, kratko ću, ti si psihički bolestan čovjek!”

Vojin Mijatović oglasio se nakon kontroverznih izjava Aleksandra Vulina

Potpredsjednik SDP-a BiH, Vojin Mijatović oglasio se nakon kontroverznih izjava Aleksandra Vulina.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti i bez intervencija.

“SRPSKI SVET PO VULINU
Postaje više degutantno regaovati na nebulozne izjave pojedinih šizofrenika iz regiona poput Vulina, ali opet teško je prećutati takve stvari pogotovo meni kao Srbinu i Bosancu.
Ono što me zaprepaštava jeste da Srbija i Brograd ćute na ovakve izjave.
Ljudi moji 21. je vek, jel nam nije bilo odsta prolivene krvi, jel malo majki, žena i sestara plakalo za svojim najmilijim na svim stranama?
Mi u Bosni i Hercegovini još uvek tražimo kosti ubijenih na svim stranama, jel mislite da je normalno da vas predstavlja ovakav šizofrenik dok srpske, bošnjačke i hrvatske majke još plaču i mole makar za nadu da kosti svojih najmilijih pokopaju.
Jel došlo vreme da počnemo živeti normalno kao sav civilizovani svet, da nam deca žive u miru?
I koliko god se ljutili na mene ne podnosim ni srpske, ni bošnjačke ni hrvatske ekstremiste vi ste društveno dno.
Vulinu kratka poruka ti si psihički bolestan čovek i treba ti stručna pomoć, jadna Srbija i Srbi ukoliko si ti taj koji pravi “srpski svet”
Tvoju bolest leči sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu I Hercegovinu, a živi za svakog čoveka bez obzira kako se zove i kom se bogu moli ili ne moli”, navodi se u objavi Mijatovića.

Ćamil Duraković se oglasio nakon vrlo kontroverznih dešavanja u Srebrenici: “Načelnik Grujičić sam nazvao vatrogasnu jedinicu i naredio da se skinu bajramske čestitke”

Damir efendija Peštalić, glavni imam MIZ Srebrenica ogorčen sramnim potezom Mladena Grujičića: “Naša borba će se nastaviti!”