in ,

Pogledajte luksuzni stan Emine Jahović, soba joj sva u staklu: “Pogled na Bosfor me izuzetno smiruje”

Lokacija novog stana je bila presudna za kupovinu, navodi Emina

Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga lijepa pjevačica kupi.

Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva. Ona je otkrila da nije sama birala namještaj već da se oko svega konsultovala sa stručnim ljudima.

– Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – kaže Emina i otkriva čime ju je ovaj prostor opčinio.

– Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je takođe bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam – kaže Emina.

Njena oaza mira uređena je sa stilom, a mjesecima je birala nameštaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mjestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

– Volim dnevni boravak koji gleda na more, priznaje pjevačica. Ona ne krije da je novi dom i po mjeri njenih sinova Jamana i Javuza, kojima je željela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dječacima potrebna.

– Oni su dječaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne miješaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih dijelova svijeta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lijepo praktikuju.

– Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje. Pjevačica se u domu nije igrala ni sa mnogo boja.

Prostorijama vladaju bež i svjetlo sivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Kada je uređivala dom, pjevačica kaže da je o svemu vodila računa.

– Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lijepe posteljine kao i osvjetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju.

ILUSTRACIJA (Foto: RFE/RL)

Značajna finansijska injekcija: “Bidenova administracija predvidjela 106,2 miliona dolara za podršku reformama na Balkanu u 2022”

Po istinitom događaju: Dino Merlin objavio novu pjesmu, potpuno iznenađenje…