in , ,

Poznata srbijanska glumica “zabiberila” Vojislavu Šešelju: “Vidimo se na sudu!”

Glumica Katarina Radivojević reagovala je na tvrdnje Vojislava Šešelja

Glumica Katarina Radivojević reagovala je na tvrdnje Vojislava Šešelja da joj je Vladika Grigorije kupio kuću u Kaliforniji jer su bili u ljubavnoj vezi i najavila tužbu protiv lidera Srpske radikalne stranke.

Dnevni list “Objektiv” objavio je u utorak 26. januara vijest da je vladika Grigorije kupio kuću poznatoj srbijanskoj glumici, a izvor ovih navoda je Vojislav Šešelj.

– Hoćete li da kažem koju glumicu je vladika poslao u Holivud? Poslao je da stekne svjetsku slavu, ali ona to nije uspjela. Uspjela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogrome pare. E, to je Katarina Radivojević – rekao je lider SRS-a gostujući na TV Pink.

Glumica je demantovala njegovu izjavu i najavila tužbu.

– Na ove gnusne lažne napade odgovaram tužbom. Vjerujem u naš pravosudni sistem koji mi je više puta do sada pokazao da pravilno radi svoj posao. Vidimo se na sudu. Šešelj, svi oni koji ovo objavljuju i ja, gdje ću se sa zadovoljstvom odbraniti od ovakvih odvratnih, lažnih i malicioznih napada. Ja sam iz hajdučkog roda i ne dam na sebe, i te kako znam da branim svoju čast i vjeru u Hrista – poručila je Radivojević u izjavi za portal Sloboda Online.

Sve najbitnije vijesti iz BiH, regije, dijaspore i svijeta pratite na ovom LINKU.

Drama u Zvezdama Granda, takmičarka ispala pa optužila mentora: “Večer prije snimanja su mi promijenili intonaciju!”

GORI SMO OD SOMALIJE I RUANDE, OBJAVLJENI SU PORAZNI PODACI Pod hitno zaustaviti! U BiH i dalje cvjeta korupcija!