in , ,

PRAVA FUDBALSKA USPAVANKA Zijevanje nije prestajalo: Mnogi navijači Zmajeva su zaspali gledajući meč sa Kostarikom u Zenici

Fudbalska reprezentacija BiH odigrala je u Zenici pravu fudbalsku uspavanku protiv Kostarike, a meč je završio nepopularnim rezlutatom 0-0

Fudbalska reprezentacija BiH odigrala je u Zenici pravu fudbalsku uspavanku protiv Kostarike, a meč je završio nepopularnim rezlutatom 0-0.

Brojni naši čitatelji nam se žale, a kažu da dugo nisu gledali dosadniju utakmicu Zmajeva.

“Kćerka i supruga su zaspali, samo ja gledam meč”, javio nam je jedan od naših čitalaca iz dijaspore koji živi u Minhenu.

Brojni eksperimenti koji se posljednjih godina vrše očito slabo daju ploda. Naša reprezentacija je opet blijedo izgledala pogotovo u odbrani.

Mora se priznati da Ermedin Demirović pokazuje izrazit potencijal.

Radi se o prijateljskom meču, a naša fudbalska reprezentacija će nakon Finske i neriješenog rezultata 2-2 u Helsinkiju, u iduću srijedu odigrati idući meč kvalifikacija za Svjetsko prventsvo 2022. godine protiv Franucuske.

Napominjemo, danas smo tražili prvu pobjedu nakon više od 16 mjeseci, ali nismo je dobili ni protiv slabašne i izmorene Kostarike.

ČITAJTE I OVO: Heroj reprezentacije BiH Sergej Barbarez zatekao brojne navijače Zmajeva porukom:

Bogić Bogićević

Bogić Bogićević se konačno oglasio, uputio je vrlo jasnu i nedvosmislenu poruku građanima Sarajeva!

“Allaha mi!” Kako je Senad Hadžifejzović preznojio Abdulaha Skaku na televiziji Face i to uživo!