in , ,

Predrag Kojović oštro odgovorio Vojinu Mijatoviću: “Sram te bilo!”

Varnice na relaciji Naša stranka – SDP ne prestaju

Varnice na relaciji Naša stranka – SDP, uzrokovane situacijom u vezi izbora gradonačelnika Mostara, ne prestaju. Ovoga puta akteri su lider Naše stranke Predrag Kojović i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

Naime, Kojović je na svom Twitter profilu kratko prokomentarisao sinoćnje gostovanje Mijatovića u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, odnosno ono što je rekao za Sabinu Ćudić (Naša stranka).

Govoreći o aktuelnim dešavanjima vezanim za kandidaturu Armana Zalihića (SDP) za gradonačelnika Mostara i komentar Sabine Ćudić da je ovim potezom srušen Bh. blok u gradu na Neretvi, te da su upitni odnosi u cijeloj BiH, Mijatović je kazao da Ćudić “krešti”.

“Sabina Ćudić iz Sarajeva krešti, ne znam ni ja šta”, rekao je Mijatović.

Kojović je zbog ove izjave poručio Mijatoviću da ga treba biti sram.

“Sram te bilo, Vojine, za komentar o Sabini Ćudić. Odvratno testesteronsko baljezganje”, napisao je Kojović na Twitteru – prenio je Klix.

Podsjećamo, varnice između partnera u Bh. bloku počele su sijevati u srijedu, kada je na sjednici Gradskog vijeća Mostara PMP predložio Armana Zalihića za gradonačelnika, iako je kandidatkinja Bh. bloka Irma Baralija.

VEZANI TEKST: Vojin Mijatović kod Senada Hadžifejzovića: “Bakir već dao Čoviću Izborni zakon samo da Seka ostane na KCUS! Komšić će ostaviti Bakira”

Ozbiljne najave Daniela Serwera: “Kantoni, entiteti i veto u BiH morat će nestati!”

Uspaničeni Dragan Čović pisao OHR-u i drugima: “Spriječite hibridne pokušaje uvođenja tročlanog gradonačelništva u Mostaru”