in ,

Prkosi svim zakonima: Nevjerovatna transformacija slavne glumice Lidije Vukićević

Veliki šok nastao je kada je Lidija objavila na svom Instagram profilu da se odlučila na promjenu, te je talasastu kosu ispravila

Glumica Lidija Vukićević godinama oduševljava fanove izgledom koji je u šestoj deceniji besprijekoran, a njen zaštitni znak decenijama je gusta, kovrdžava kosa.

Veliki šok nastao je kada je Lidija objavila na svom Instagram profilu da se odlučila na promjenu, te je talasastu kosu ispravila.

Naime, Lidija je već nedavno iznenadila fanove kada je pozirala sa crnom perikom, a svi su komentarisali koliko joj lijepo stoji i ravna kosa.

Očito je i Lidija mislila isto, te je otišla kod frizera i “riješila” se lokni.

Vukićevićeva je na svom Insta-storiju objavila nekoliko snimaka iz salona i najavljivala promjenu, a onda je uslijedio šok.

Lidija je objavila fotografiju na kojoj bi je malo ko prepoznao. Njena kosa je potpuno ravna, a krase je i crveni pramenovi.

“Nemoguće da je to ona”, “Lidija prkosi svim zakonima, žena je sve ljepša”, “Ja sam stvarno u šoku, vau”, “Da mi je neko rekao da ću vidjeti Lidiju bez kovrdža, ne bih verovala”, samo su neki od komentara začuđenih fanova.

Dragan Čović odlučno poručuje: “Naredna dva mjeseca su ključna!”

Teška saobraćajna nesreća u Mrkotiću kod Tešnja, poginula jedna osoba