Proslavljeni igrač i veliko fudbalsko srce naše reprezentacije Zlatan Bajramović: “I Džeko je čovjek, ne može uvijek zabijati”

Posljednje Sport Vijesti

Bosna i Hercegovina je i dalje bez pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Nakon što smo osvojili bod protiv Francuske, pobjeda je bila imperativ sinoć protiv Kazahstana, ali na kraju ni pregršt uigranih akcija te 23 upućena udarca prema golu protivnika nisu bili dovoljni za pobjedu.

Utakmicu je gledao i Zlatan Bajramović, pomoćni trener Karlsruhera, koji bi danas bio u stručnom štabu Zmajeva da je za to dobio dozvolu njemačkog drugoligaša.

– Šteta, malo je nedostajalo da pobijedimo. Nije se lako vratiti i preokrenuti rezultat, protiv koga god da igraš, a mi smo to uspjeli. I onda u 95. minuti primimo taj gol za 2:2. Šta reći…, tužnim glasom priča Zlatan Bajramović za portal Reprezentacija.ba.

Definitivno svoj dan nije imao ni Edin Džeko. Marko Topić danas nam je kazao da onakve prilike Dijamant inače realizuje žmireći, a jučer…

– I on je čovjek, ne može svaki put zabijati, zato su tu drugi igrači da pomognu. Generalno naš problem su ti prekidi, korneri, a to se nije vidjelo samo jučer već i u ranijim utakmicama. Momcima se po pitanju ostalih stvari nema šta prigovoriti. Isto tako ni selektoru Petevu za kojeg sam čuo samo najbolje stvari.

Leave your vote