in , ,

Roker iz Zvezda Granda Isak Šabanović ljutito poručio: “Ako me neko od njih načepi, sve ću da kažem. Svako ime i prezime!”

Mlada Zvezda Granda, Isak Šabanović otkriva zašto je tek sada Balkan čuo za njegov veliki talenat, ko mu je bio idol, ali i mnoge druge stvari

Mlada Zvezda Granda, Isak Šabanović otkriva zašto je tek sada Balkan čuo za njegov veliki talenat, ko mu je bio idol, ali i mnoge druge stvari.

Takmičenje „Zvezde Granda“ ponovo je jedna od glavnih tema u regiji, nakon što je Isak Šabanović, momak iz Bijelog Polja samo jednim nastupom uspio da osvoji srca kako žirija, tako i publike.

Svojim šarmom i nesvakidašnjom energijom “oborio” je sve, i samo preko noći postao zvijezda o kojoj se priča.

– Moj otac je muzičar ali kada su svi nekako krenuli on je stao. Ne zato sto nije mogao, već jer nije htio.

Kroz moju kuću su prošli mnogi poznati pevači koji su danas postali slavni, a niko od njih mom ocu nije rekao “vidim ti malog bit će nešto od njega daj da mu pomognem” – rekao je Šabanović i dodao:

– Ali ako me neko od njih načepi, sve ću da kažem. Svako ime i prezime! – završio je Isak ljutito u razgovoru za medije u Srbiji.

Nije uspio da sakrije svoju emociju na sceni nakon fantastičnog nastupa i pohvala žirija, a kako je istakao, ne stidi se svojih suza.

ČITAJTE I OVO Isak Šabanović napreduje u svakom pogledu: Za prvih mjesec dana skinuo čak 15 kilograma

Bh. Oscarovac Danis Tanović nakon povlačenja Bogića Bogićevića: “Sarajevo će dobiti gradonačelnika kakvog i zaslužuje”

SIPA uhapsila muškarca kod Sarajeva, nećete vjerovati šta su mu našli u gepeku!