in , ,

Shaquille O’Neal spektakularno debitovao u kečerima: “Pretukao” gledaoca, proletio kroz stol, pa završio u Hitnoj pomoći !

NBA legenda Shaquille O’Neal debitovao je u srijedu navečer među kečerima u hrvačkoj pomociji All Elite Wrestling nastanjenoj u Miamiju

NBA legenda Shaquille O’Neal debitovao je u srijedu navečer među kečerima u hrvačkoj pomociji All Elite Wrestling nastanjenoj u Miamiju, u emisiji AEW Dynamite koja se emituje na TNT-ju, ali završio je u kolima Hitne pomoći nakon što je na njega skočio Cody Rhodes i oborio ga na stol koji se nalazio van ringa.

Čuveni centar borio se u paru sa Jade Cargillom, a protivnici su im bili Cody Rhodes i Red Velvet.

Shaq (48) dominirao je nad Rhodesom u prvoj polovini meča, ali popularni “The American Nightmare” izveo je tzv. “crossbody” koji je poslao obojicu van ringa, a pali su preko dva stola koja su bila u blizini.

O’Neala su tokom pauze i reklama stavili na nosila i ubacili ga u vozilo Hitne pomoći izvan amfiteatra. Osim toga, legendarni košarkaš privukao je pažnju i sukobom s gledaocem koji ga je udario stolicom, a potom ga je Shaq “pretukao”.

Inače, profesionalno hrvanje poznato i kao kečeri, oblik je sportske zabave koji povezuje glumu i sport i svi potezi se pokušavaju izvesti što sigurnije.

Najnovija promocija pod nazivom All Elite Wrestling izaziva sve veću pažnju javnosti, a njen glavni promotor je Tony Khan.

Radi se u suštini o sapunici za muškarce, ali taj sport je veoma popularan u SAD i izaziva euforiju širom Evrope pogotovo u Velikoj Britaniji.

Inače, O’Neal je prije nekoliko godina nastupio i za WWE najveću kečersku promociju na svijetu, ali sada je debitovao za All Elite Wrestling po prvi put.

Pogledajte snimak na zvaničnom Youtube kanalu All Elite Wrestlinga.

Bakir Izetbegović odmah progovorio o iznenadnom sastanku sa Čovićem, Dodikom i međunarodnim delegacijama u Sarajevu: “Ništa nismo zakovali”

ZAKOPALI SJEKIRE? I to se konačno desilo: Draško Stanivuković po prvi put od preuzimanja mandata kročio u Vladu RS!