in , ,

Stravična nesreća u Hrvatskoj: Zabio se velikom brzinom u auto koji je zbog kvara stao na cesti. Dva mladića mrtva

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid

Foto, Ilustracija
Foto, Ilustracija

Šibenska policija izvijestila je kako je došlo do teške saobraćajne nesreće koja se dogodila kraj Knina, u kojoj su poginule dvije osobe.

Navode kako se nesreća dogodila u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 te da su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Do nesreće, na cesti Oklaj – Vrbnik, gdje je očevid obavljen uz rukovođenje zamjenika županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika i ovlaštenog sudskog vještaka za promet, došlo je jer je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen, šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata jer je u tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid.

Na mjestu događaja su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život, te je nakon liječničke obrade u OB-u Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

Zlatan Ibrahimović

Veliki skandal na pomolu: UEFA istražuje Ibrahimovića zbog ‘”navodnog finansijskog udjela” u kladionici

Denis Bećirović u parlamentu nije “ponovo” govorio o Miloradu Dodiku