TEŠKE RIJEČI Boška Ćavar iz Naše stranke: “Zna se koliko je Komšić nanio zlo, ne samo Hrvatima”

Posljednje

Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke za Gradsko vijeće Grada Mostara, u Podcastu Bura izjavila je kako će BH Blok kandidirati Irmu Baralija za gradonačelnicu Mostara.

Na pitanje šta ukoliko Koalicija za Mostar podrži Irmu Baraliju, a HDZ i HRS ne podrže, Ćavar odgovara da ona ne znam ko će podržati Irmu ili ne.

– Da ja sad ne prognoziram, ali to bi onda moralo značiti da mi idemo u koaliciju, BH blok sa SDA, ja nisam pristalica tog koaliranja, ne bih podigla ruku za takav način, rekla je Ćavar.

Ona je navela kako je vrijeđa da je svrstavaju na neku stranu.

– To sam jučer saznala, to je neki novi, nešto što ja ne mogu psihički podnijeti. To me je jučer streslo ono baš do dna. Zašto bi ja bila Komšićka, ja ne znam šta sam loše uradila u ovom gradu u ovoj politici da bi me neko poredio sa Željkom Komšićem. Zna se ko je Željko Komšić, šta je on uradio i koliko je zla nanio ne samo Hrvatima, on je nanio zla cijeloj državi jer u tri mandata nije saznao gdje su Grude , gdje Široki Brijeg, poručila je Čavar i dodala:

– Moje rodno mjesto je Široki Brijeg, ja gore idem i ja sam se rodila kao Hrvatica i ne mogu mijenjati svoju nacionalnost, niti sam se ja ikad udaljila od tog naroda ja volim sve ljude koji žive gore, ali nisu mi mrski ni Bošnjaci ni Srbi.

Leave your vote