in

Težak sudar u Stjepan Polju između Doboja i Gračanice, kamioni uništeni, dvije osobe povrijeđene!

Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na dijelu magistralnog puta Doboj-Gračanica, u mjestu Stjepan Polje

Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na dijelu magistralnog puta Doboj-Gračanica, u mjestu Stjepan Polje.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Amra Kapidžić za Klix.ba je izjavila da se saobraćajna nesreća dogodila jutros oko osam sati, a učestvovala su dva teretna i jedno putničko vozilo.

Tom prilikom, prema njenim riječima, su povrijeđene dvije osobe, od kojih je jedna prevenezena u Opću bolnicu u Gračanici, dok je druga upućena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli zbog ukazivanja ljekarske pomoći.

U ovoj saobraćajnoj nesreći došlo je do direktnog sudara dva kamiona, dok je automobil koji je u trenutku sudara prolazio pored teretnih vozila, blago okrznut te u njemu nije bilo povrijeđenih osoba.

Od siline sudara na kamionima je pričinjena velika materijalna šteta, a jedan od njih se prilikom kontakta s drugim vozilo prevrnuo na bočnu stranu.

Do okonačanja uviđaja kojeg obavljaju policijski službenici Policijske uprave Gračanica saobraćaj se na dijelu puta Doboj-Gračanica odvija naizmjenično, jednom trakom.

Veliki uspjeh: Amerikanci će živjeti u montažnim kućama proizvedenim u BiH!

Nedim Sladić progovorio o traumatičnom nasilju koje je doživio: “Doživio sam apsolutno poniženje, ali sam uzvratio udarce”