in , ,

TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BIH Poginuo suvozač nakon što je automobil udario u betonsku podzidu kod Pala

Muškarac čiji su inicijali M. T. poginuo je kada je automobil u kojem se nalazio udario u betonsku podzidu na putu u Ljubogošti kod Pala

Muškarac čiji su inicijali M. T. poginuo je kada je automobil u kojem se nalazio udario u betonsku podzidu na putu u Ljubogošti kod Pala.

Vesna Stokanović, glasnogovornica Policijske stanice Istočno Sarajevo, nam je kazala da je automobilom marke Golf, upravljao N. Đ., te da je na mjestu suvozača bio M. T.

“Obojica su iz Istočnog Starog Grada. Saobraćajna nesreća dogodila oko 23.25 časova prošle noći kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu na magistralnom putu Pale-Ljubogošta. Tada je stradao suvozač M.T, a njegova smrt je konstatovana u Domu zdravlja Pale”, kazala je Vesna Stokanović za naš portal.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale u prisustvu sudskog vještaka.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja”, dodala je Stokanović – prenosi Radio Sarajevo.

“Utvrdićemo motive zbog kojih su posjedovali snajper, Aleksandar Vučić ugroženiji nego što je bio”

JAKO LIJEPA VIJEST U Švedskoj se zavijorila zastava Bosne i Hercegovine i to sve u čast Bosanke Majde!