in , ,

Tri osobe poginule u tragičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 nedaleko od Vranduka

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u kojoj su učestvovali automobil i teretno vozilo poginule su tri osobe.

Foto, Klix

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u kojoj su učestvovali automobil i teretno vozilo poginule su tri osobe.

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, tri osobe su poginule, a jedna je teško povrijeđena u večerašnjoj nesreći na magistralnom putu M-17 u mjestu Jelina nedaleko od Vranduka.

U nesreći koja se dogodila oko 22 sata, na dionici magistralnog puta M-17 Zenica – Vranduk, poginule su tri osobe iz putničkog motornog vozila, a jedna je teško povrijeđena i prevežena je na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica.

“Primili smo dojavu oko 22:10 sati te su policijske ekipe poslane na mjesto događaja. Utvrđeno je da su tri osobe smrtno stradale, jedna osoba je prevezena u kantonalnu bolnicu gdje će se utvrditi stepen povreda”, kazali su iz MUP-a ZDK.

Na mjestu nesreće nalazi se i Profesionalna vatrogasna jedinica koja će iz vozila koje se nalazi pod kamionom izvući tijela poginulih čiju je smrt na mjestu nesreće konstatovao dežurni ljekar Hitne pomoći.

Uviđajem rukovodi dežurni kantonalni tužilac, a u toku je totalna obustava saobraćaja, koja bi mogla potrajati do jutarnjih sati, odnosno, do završetka uviđajnih radnji.

Ovo je baš iznenađenje: Miralem Pjanić bi mogao zaigrati sa Zlatanom Ibrahimovićem

Američki ekspert Daniel Serwer potpuno otvoreno i bez uvijanja upozorava: ‘Srpski svet’ je opasnost za ne-Srbe