in , ,

Uoči ispitivanja Stanivuković poručio: “Ovo je jedina zemlja u kojoj krivične prijave dobijaju oni koji se bore protiv kriminala”

Uoči ispitivanja Stanivuković se obratio okupljenim građanima ispred zgrade policije

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković rekao je da mu je MUP uputio dvije prijave za neovlašteno djelo zbog slikanja restorana “Kajak”, te da će biti ispitivanje povodom ovog slučaja.

Uoči ispitivanja Stanivuković se obratio okupljenim građanima ispred zgrade policije.

“S obzirom da sam ovdje toliko često ne znam šta novo da kažem. Privatna država, privatne institucije. Ovo je jedina zemlja u kojoj krivične prijave dobijaju oni koji se bore protiv kriminala. To je jedini apsurd. Nemam nikog drugog komentara za to. Ovo nas ne dira niti utiče negativno. Naprotiv, osjećamo se pozitivno i motivisano i da idemo naprijed. Dobit ću još krivičnih prijava, nije puno 70, 80 sudskih procesa. To je isuviše malo, meni treba još. Ponosan sam na snagu koju pokazuje inspekcija grada i komunalna policija”, naveo je Stanivuković.

Tvrdi da je sporni objekat u Banja Luci “nelegalan” i da su “to dokazali”.

“Pune četiri godine imamo bespravno nadograđeni objekat. Ovo nije borba protiv jednih. Njegov sestrić je postavio 30, 40 nelegalnih bilborda. Njegova kćerka, Dodikova, je sagradila nelegalno objekte. Da li je to jasno gdje živimo. Idemo u policiju da me Lukač i ostali saslušavaju. Ne mogu više da kradu, tako im je ugrožena bezbjednost. Ovo su Kafkini procesi, ali šta me briga, postajemo još snažniji. Zaustavit ćemo privatnu državu. Hvala im što nam čine uslugu da čim prije padnu s vlasti”, dodao je Stanivuković.

Željko Komšić zatvorio temu za sva vremena: “Srbija i da hoće ne može ništa nametnuti visokom predstavniku”

Mirko Šarović “kao kec na desetku”: “Desio se obrat situacije”