in , ,

Uslijedio preokret nakon šoka i sramotnog gola u Zenici: Miralem Pjanić pogodio sa jedanaest metara za 1-1!

Uslijedio je preokret nakon šoka u Zenici, ali Edin Džeko je izborio penal i pogodio je sa jedanaest metarana nakon toga Miralem Pjanić!

Uslijedio je preokret nakon šoka u Zenici, ali Edin Džeko je izborio penal i pogodio je sa jedanaest metarana nakon toga Miralem Pjanić!

U prvom poluvremenu smo se propisno isfulali i stigla je kazna kako to inače i biva u fudbalu.

Nije ni čudo kada smo u nekim taktičkim postavkama zaista loši, a i to je blaga riječ.

Primili smo gol nakon kornera, ali smo se sa penala nekako spasili i čeka se još jedan gol za pobjedu.

Ivaylo Petev mora ozbiljnije pristupiti kornerima i općenito cijelokupnoj taktici, a ne da izgledamo ovako, kao da nemamo glavu i rep.

Zaista nema smisla više da u reprezentaciji BiH tokom postavke prilikom izvođenja kornera u defanzivi niko ne stoji ne prvoj i drugoj stativi. To je apsurd koji zaista nema nikakvog smisla.

Po ko zna koji put u mandatu Ivayla Peteva smo primili gol iz kornera i to zbog toga što nema bekova na prvoj i drugoj stativi, što je osnova defanzivne postavke u tim situacijama.

Potpuni šok u Zenici: Zmajevi opet nemaju nikoga na prvoj i drugoj stativi, novi gol primamo iz kornera, pa ovo nema smisla više!

Pa da čovjek ne povjeruje šta se dešava Zmajevima: Ovakvu utakmicu ni sanjati nismo mogli, na kraju smo odigrali mršavih 2-2 protiv slabašnog Kazahstana