in ,

“Utvrdićemo motive zbog kojih su posjedovali snajper, Aleksandar Vučić ugroženiji nego što je bio”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će istraga utvrditi za koju namjeru je posjedovan i za šta je korišten snajper sa prigušivačem i većom količinom municije koji je nađen kod pripadnika organizovane kriminalne grupe

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će istraga utvrditi za koju namjeru je posjedovan i za šta je korišten snajper sa prigušivačem i većom količinom municije koji je nađen kod pripadnika organizovane kriminalne grupe, koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, prema Vulinovoj ocijeni taj snajper pripreman je za ubistvo čovjeka koji je objavio rat mafiji.

„Ne znam da li je to bilo tako, istraga će utvrditi koji su motivi, ali jedini čovjek čija bi smrt zaustavila borbu protiv mafije bio bi Aleksandar Vučić. Jedini čovjek čije bi ubistvo paralisalo čitavu državu i uvelo je u tešku političku nestabilnost i možda zaustavilo borbu protiv mafije bio bi Aleksandra Vučić“, rekao je ministar Vulin za Prvu televiziju.

On je ocijenio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sada izloženiji i ugroženiji nego što je bio ranije.

Podsjetivši da su se Belivuk i Miljković nedavno u Crnoj Gori sastali sa jednim od „najmoćnijih narkodilera u ovom dijelu svetu, sa kojim očigledno imaju zajedničke poslove“, Vulin je istakao da su hapšenjem ove grupe pokvareni poslovi jednom od najmoćnijih narko klanova u Evropi i nanijeti gubici koji se mjere milionima eura.

„Čovjek koji ih ugrožava i koji je poveo borbu protiv mafije je Aleksandar Vučić. U ovom trenutku vjerujem da je sigurnost predsjednika još ugroženija nego što je bila, jer se sukobio sa najmoćnijim kriminalcima u Evropi. Na nama je da ga zaštitimo i država je tu“, rekao je Vulin.

Teška krađa u Tešnju, hapšenje u Doboj Jugu!

TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BIH Poginuo suvozač nakon što je automobil udario u betonsku podzidu kod Pala