in , ,

Vojin Mijatović bez dlake na jeziku: “Manjača, slike naše propasti koje nemaju veze ni sa Sarajevom ni sa BiH”

Nije dugo trebalo čekati na odgovor potpredsjednika SDP-a BiH.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković nije promijenio atmosferu na Kočićevom zboru i događaj u Stričićima pretvorio u kulturni i edukativni događaj, kao što je to ranije najavljivao.

Svjedoče tome i fotografije sa ovog događaja koje je na društvenim mrežama podijelio lider DNS-a Nenad Nešić.

Na fotografijama se vide lideri opozicionih stranaka u RS-u, koji se, baš kao i gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković skupa vesele ispod šatora, preko puta onog u kojem su Milorad Dodik i Aleksandar Vulin organizirali svoj privatni dernek.

Nakon što su Nešić i Stanivuković okupljene pozdravljali uz uzdignuta “tri prsta”, na društvenim mrežama je postavljeno pitanje, a gdje je tu Vojin Mijatović i zbog čega izbjegava ovakve derneke?

Nije dugo trebalo čekati na odgovor potpredsjednika SDP-a BiH.

“Na Manjači iz aviona je vidljiva sva naša propast, a pri tome sva ta propast nema veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom. Ispod šatora, u blatu uz pečenje i pivo takmičenje vlasti i opozicije u dizanju tri prsta i kićenju pevača. Ne treba ni međunarodna zajednica ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina da shvatimo zašto je preko 300 000 ljudi napustilo RS poslednjih 10 godina.

Navodi da nisu Srbi nenormalan narod i da nisu Srbi divljaci.

“Zato i jesu pobegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom…. Ta vaša tri prsta juče iz blata imaju samo veze sa vašim milionima i bolesnom željom za vlašću. I kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope!” zaključio je Mijatović.

Naš dijamant Edin Džeko na Alpama puni baterije sa suprugom Amrom: Spreman za Francusku i Kazahstan

Branislav Borenović upozorava: “Opasna igra koju treba što hitnije zaustaviti”