in ,

Vojin Mijatović se obrušio na Edina Ramića i Ramiza Salkića: “Ova dva Bakirova bota godinama vas nazivaju povratnicima i određuju, ko da dobije malo sadake”

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, se na Facebooku obrušio na Edina Ramića i Ramiza Salkića

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, se na Facebooku obrušio na Edina Ramića i Ramiza Salkića, političare iz SDA koji djeluju u RS.

– Pored “velikih Srba” vidim da su jučer oko moje kafe sa Inzkom kmečala ova dva Bakirova bota! Braćo i sestre “veliki Bošnjaci”, ova dva velika zaštitnika vaših nacionalnih interesa, godinama na muci Bošnjaka koji su protjerani i vraćaju se na svoju imovinu, žive lagodno uvjetujući vas sredstvima za povratnike!

Ova dva Bakirova bota godinama vas nazivaju povratnicima i određuju, ko može, a ko ne može da dobije malo sadake poreznih sredstava. Godinama ova dvojica na budžetu Republike Srpske i Federacije BiH u crnim “audijima” i čvrstoj koaliciji sa Miloradom Dodikom koji negira sve za šta se oni kao zalažu.

Ova dva Bakirova bota pričaju o žrtvama i stradanju, a u punom talu sa čovjekom koji negira genocid u Srebrenici! Ali bez oklijevanja samo nastavite da podržavate Bakira i njegove budžetske milionere i dok ste živi, zvat će vas povratnicima u sopstvenoj zemlji”, napisao je Mijatović i tako izazvao lavinu reakcija.

Ubrzo je pristigao i odgovor Ramiza Salkića.

Pročitajte šta je Salkić rekao na ovom LINKU. Ramiz Salkić bijesan nakon prozivki iz Banja Luke: “Ko je ovaj drug Vojin Mijatović? Odakle je došao? Kuda je pošao? Koga predstavlja?

Tragična nesreća na gradilištu: Radnik pao sa visine od 17 metara, preminuo je u vozilu Hitne pomoći

Ramiz Salkić bijesan nakon prozivki iz Banja Luke: “Ko je ovaj drug Vojin Mijatović? Odakle je došao? Kuda je pošao? Koga predstavlja?