Željka Cvijanović i Vlado Đajić se obrušili na Draška Stanivukovića: “Samo zabavlja narod, obećava i ništa ne izvršava”

Posljednje Vijesti

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović pozvala je gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića da radi zajedno sa skupštinskom većinom i konačno Banja Luci pruži ono što zaslužuje – nastavak razvoja.

“Gradonačelnik Banjaluke ima obavezu koju su mu dali građani, a ta obaveza glasi:`obećao si to i izvrši to`. Do sada smo vidjeli da je samo obećao i nije ništa izvršio nego samo zabavlja narod”, rekla je Cvijanović novinarima nakon što je prisustvovala unutarstranačkim izborima u Mjesnom odboru SNSD-a u banjalučkom naselju Česma.

Cvijanović je navela da SNSD nastavlja unutarstranački izborni proces u Banja Luci s ciljem utvrđivanja novih mjesnih odbora kao osnovne baze za izbor novog gradskog odbora i priprema za naredne izbore.

– Analiziramo stanje i ono što čujemo od svih mjesnih zajednica je nezadovoljstvo zbog toga što se ništa ne dešava, nema razvoja, nema realizacije planova koji su najavljeni. Naša namjera je da u okviru skupštinske većine SNSD-a delegiramo sve ono što su nama građani delegirali na ovim okupljanjima -istakla je Cvijanović.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je novinarima da Gradski odbor večeras u Česmi nastavlja sa mjesnim izbornim konferencijama.

-Ovdje smo u Česmi i na poziv građana koji su nezadovoljni novom gradskom upravom na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem – naveo je Đajić.

On je rekao da su došli u ovo naselje da saslušaju zahtjeve i probleme građana i da naprave ovaj dio grada ljepšim za stanovnike, da rade na unapređenju i razvoju Banjaluke i RS.

– Dolaskom Stanivukovića grad Banja Luka je kažnjen jer je stao razvoj. Mi ćemo prekinuti tiraniju ovog kraja i uraditi sve što je potrebno za građane – poručio je Đajić.

Leave your vote