in ,

Željka Cvijanović iznijela teške uvrede na račun Bakira Izetbegovića: “Od takvog čovjeka ne možete očekivati ni suživot ni da gradi zajedničku državu”

Predsjednica RS Željka Cvijanović se oglasila zbog dešavanja u Crnoj Gori, a komentarisala je i izjave Bakira Izetbegovića.

Predsjednica RS Željka Cvijanović se oglasila zbog dešavanja u Crnoj Gori, a komentarisala je i izjave Bakira Izetbegovića.

“Dobro je što nisu uspjeli da osujete ustoličenje mitropolita. Dobro je i to što nije obesmišljena vjera, već samo politika kojom upravlja mržnja”, naglasila je Cvijanović.

Upitana je da prokomentariše izjave Bakira Izetbegovića.

“Od čovjeka koji Srbe naziva ‘lošim narodom’, srpske političare ‘genocidašima’, a onda napada i vrijeđa SPC ne možete očekivati ni suživot ni da gradi zajedničku državu. Iskreno, mi to i ne očekujemo, kao što i on ne treba da očekuju da Srbi, pa i Hrvati prihvate da se pod plaštom neke kobajagi funkcionalnosti od BiH pravi muslimanska država. To je realnost”, kazala je Cvijanović.

VEZANI TEKST: Lider SDA Bakir Izetbegović “zdušno” podržao Crnogorce, evo šta je poručio: “Ono što radi SPC nikome nije donijelo nikakvog dobra”

Kazala je da ponašanje političara iz Sarajeva, prema njenom mišljenju, degutantno.

“Tako to oni rade i kad je riječ o politikama i političarima u Srbiji, Hrvatskoj, u Crnoj Gori. Čim je neko imalo realan po pitanju BiH i sjeti se da tamo žive i neki drugi, osim Bošnjaka, i kaže nešto što nije po volji bošnjačkim političarima, oni se odmah okome i drže im lekcije. Ne mislim da će od toga profitirati, ali zato mislim da će biti sve više onih koji će početi probleme da nazivaju pravim imenom”, rekla je Cvijanović.

Nenad Čanak bez dlake na jeziku o dešavanjima u Crnoj Gori: “Mislite li da će neko zaboraviti suzavce i šok-bombe?”

Skandal potresa Hrvatsku, Britanci snimili i na Youtubeu objavili kako im policajci naplaćuju nepostojeću taksu: “Nećemo se više vratiti ovdje”